Първа лигаФутбол

ВИДЕО: Николай Митов: Далеч сме от истината

Треньорът на Септември София Николай Митов остана разочарован след поражението с 0:1 от Локомотив София. Новакът в Първа Лига продължава без вкаран гол и спечелена точка от началото на сезона.

„Е, не може да вкараме гол. Друго е притеснително. Тази седмица имаше голямо желание в тренировките. В мача виждахме напрежение. Не може да ти е в краката топката и така да я даваш.

profittips-the best football tips

Много работа имаме, това са хората и отборът трябва да се вдига. Виждам потенциал в отбора, но на мача е друго. Трябва да го покажеш днеска.

От всички съм доволен от тренировките, но днес много брак. Ще имам сериозни разговори. Всеки трябва да играе за себе си. Трябва да подадеш, но това е мой проблем и ще си го реша. Рано е още и всички мачове са важни. Първо трябва да направим отбор.

Ако имаш отбор, точките ще дойдат. Сега какво, да затваряме 11 човека отзад? Нали трябва да се атакува, начин на игра. На моменти се получава, но е далеч от истината“, заяви Николай Митов.

Ето какво каза още Николай Митов:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker