Извън БългарияФутбол

В Русия предложиха Христо Стоичков за треньор

Както знаете, на съсобственика на ЦСКА Христо Стоичков му предстои да започне работа във ФИФА. Руската преса обаче си го е харесала за треньор и то не на кого да е, а на московския ЦСКА.

„На ЦСКА Москва му трябва точно треньор като Камата. Заслужава си да пътува от София до Москва и обратно. Още един носител на Златната топка, разбира се!

profittips-the best football tips

Христо Стоичков е не само прекрасен футболист. Той е армеец от плът и кръв. За съжаление не се задържа дългосрочно като треньор на нито един клубен отбор. Шефовете в съвременния футбол не разбират, че за изглаждане на един състав са необходими три години. Те искаха Стоичков да постига незабавни резултати тук и сега.

ЦСКА Москва трябва да помни това и да не се опитва да лети пред локомотива. Русия не е страна, чужда на Христо. През 2011-та година той бе съветник на президента в Ростов. А сега е един от собствениците на ЦСКА София. И това е може би основният проблем, но си заслужава“, завършват от sports.ru.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker