ЦСКА-София

Бивш адвокат на ЦСКА: Няма абсолютно никакви пречки за строеж

Бившият адвокат на ЦСКА Станислав Трендафилов заяви пред „Мач Телеграф“, че има разрешение за строеж на стадион „Българска армия“ от ноември месец миналата година.

Той разкри, че има и предварително изпълнение, което е влязло в сила, след като не е било обжалвано. Както е известно, към днешна дата няма информация какво се случва със строежа.

„Има издадено разрешение за строеж от ноември 2023 година. Към това разрешение е взето предварително изпълнение, което е влязло в сила. Това означава, че актът подлежи на изпълнение веднага. Тоест, реално има разрешение, по което може да се процедира във всеки един момент. Този акт се казва „допускане на предварително изпълнение“, сподели Станислав Трендафилов.

profittips-the best football tips

„Има разрешение и към него има предварително изпълнение. То не е обжалвано и е влязло в сила. Това означава, че няма абсолютно никакви пречки. Важен е този въпрос за цялата червена общност“, каза още бившият адвокат на ЦСКА.

„Това е моята информация, която е до април месец. След това се оттеглих аз и моите колеги. Всичко, което сме казали, сме го направили“, каза още Трендафилов, който действаше около строежа на новия стадион, докато ръководител на ЦСКА беше Гриша Ганчев.   

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker