Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Лудогорец реши дали ще играе срещу Левски

Отборът на Лудогорец не е поискал отлагане на мача с Левски, каквито прогнози се завъртяха в последните няколко дни най-вече сред медиите и феновете, предвид ангажиментите в евротурнирите на тима на Георги Дерменджиев.

До обяд на 14 август шампионите не са входирали искане в БФС, което означава, че срещата на този етап си остава по програма за събота от 21:15 часа на стадион „Хювефарма Арена“.

Предвид отпадането от Шампионска лига вчера, се очаква следващият мач, плейофът за влизане в групите на Лига Европа, да е насрочен най-рано в сряда, 21 август, което не би трябвало да попречи на „зелените“ да изиграят мача в събота.

profittips-the best football tips

Допълнително потвърждение на намеренията на Лудогорец е създаването на събитие в официалната Facebook страница на отбора, с което се анонсира двубоя срещу „сините“.

В същото време обаче старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не даде категоричен отговор дали мачът ще се играе или не.

Малко по-късно, от клуба обявиха и допълнителна информация за билетите за предстоящия мач, с което затвърдиха впечатленията, че няма да отложат срещата от 5-ия кръг на Първа Лига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker