Левски (София)ТОПФутбол

Новите в Левски приковаха вниманието и офертите не закъсняха

След първите четири кръг отборът на Левски се представи повече от добре и запознати твърдят, че вече на „Герена“ има оферти за две от новите попълнения на клуба.

На този етап обаче „сините“ не могат да ги приемат и кандидатите за тях ще трябва да чакат до зимата. Причината е, че ФИФА забранява два трансфера на даден футболист в един и същ прозорец.

profittips-the best football tips

Според информацията тимове от Русия следят изявите на играчите. На този етап от „Георги Аспарухов“ не искат да коментират тази тема, защото желаят футболистите им да се съсредоточат върху мачовете, които предстоят и целите, които са поставени пред тях. А Станислав Генчев бе категоричен, че Левски ще се бори докрай във всички турнири.

Иначе на „Герена“ имат и предложение от Макаби Нетаня за Карлос Охене. Но не е ясно дали ще го приемат. Запознати твърдят също, че той не бил очарован от тази възможност и предпочитал да си остане у нас. Причината е доста неясната ситуация в Израел заради операцията в ивицата Газа, пише „Мач телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker