Първа лигаФутбол

Николай Митов: Не започваме от нулата, а от минус нулата

Старши треньорът на Септември София Николай Митов говори след поражението от Ботев Враца на стадион „Христо Ботев“.

„Позитивите са, че през второто полувреме натиснахме и играхме по-освободено, така трябва от началото. Проблемите са отзад. Без положения ни вкарват гол. Днес играхме по-добре, не е това, което искам, но и срещу Берое допуснахме гол след тактическа грешка. С Черно море и Локо София – същата работа. Трябва да има стабилност отзад, знам, че е там проблемът“, сподели Митов.

profittips-the best football tips

„Няма увереност при 2:0. Преди това дузпа без атака. Ще си го кажем в съблекалнята, знам, че е така. Тежко е и не ми е за първи път. Не започваме от нулата, а от минус нулата. Това е чисто нов отбор, само вратарят има над 10 мача като титуляр, другите са с максимум пет изиграни мача. Не е оправдание. Като губиш, пада увереността, това е мой проблем и трябва да го премахнем“, коментира старши треньорът на Септември София.

„Работим по въпроса в атакуващ план. Има брак, седим, отнемаме топката и непредвидени грешки, като в тениса, бъркаме с пасовете на десет метра, с топчето трябва да играем по-освободено. През второто полувреме играха по-офанзивни футболисти, които се отпуснаха, можехме да вкараме гол. Рискувахме, можеше да падне и трети гол, но дали ще паднем с два или три гола, не ме интересува“, завърши Николай Митов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker