Първа лигаФутболЦСКА-София

Николов: Не е правилна постъпката на ЦСКА! Томаш ги чака до последния момент, те не го потърсиха

Собственикът на Спартак Варна Павлин Николов говори пред „Дарик Радио“ относно преминаването на Александър Томаш в ЦСКА. Той заяви, че поведението на колегите му от „Българска армия“ не било спортсменско и в него нямало феърплей.

„Чисто принципно, едва ли това е начинът. Чисто спортно, чисто феърплей… Не съм имал разговори с никой от ЦСКА. Имаме договор за две години с Александър Томаш. По всички принципни закони, шест месеца преди края на договора никой не трябва да се свързва с треньор или състезател.

Уважавам Александър Томаш, това му е детската мечта да е треньор на ЦСКА. Но може би е фен на Барселона, Тотнъм, който и да е отбор…Той може да е във всеки отбор и да каже: „Детската ми мечта беше Реал Мадрид или Барселона“. Не е феърплей, не трябва да се допуска във футбола“, продължи Николов.

profittips-the best football tips

„Не сме се разделили. Не е нормално в седмия кръг, когато си изградил отбор по твои принципи, да напуснеш кораба. Имах разговори с него. Казах му, че той успява в Спартак. Решението е негово. Принципът не е правилен. Всички неща се правят на база една стратегия и да кажеш: „На ти куклите, дай ми парцалките“, обобщи Николов.

Включително и от ЦСКА. Не е единственият треньор в България и по света. Томаш ги чака до последния момент, те не го потърсиха. На Томаш му казах не за две години, а за сто години. Учуден съм, малко изненадан, даже отвратен от тези неща. Вървиш, правиш нещо, градиш – хвърляш усилия и средства“, добави Николов.

„Отношенията са си човешки. Отношението, по което се прави футболът в България…Защото не е правилно. Не е правилно, когато не го поканиха, правят грешки и в седмия кръг му казват „Ти си най-добрият“. Има достатъчно треньори в България, по света, междуконтинентални и така нататък. Не е правилна постъпката на ЦСКА. Не е правилно да взимат треньор с двегодишен договор.“

Снимка: „Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker