Левски (София)Футбол

Празник в „синята“ съблекалня

Днешният ден се оказва празничен за тима от стадион „Георги Аспарухов“. Повод да празнува има треньорът на отбора Николай Костов, който на тази дата навършва 60 години.

Ръководството на тима не закъсня и изпрати официално поздравление по адрес на наставника, който започна работа в тима съвсем скоро.

profittips-the best football tips

Днес старши треньорът на „Левски“ Николай Костов празнува своя 60-ти рожден ден.

Роден на 02.07.1963 г., той започва футболната си кариера в „Добруджа“, а през сезон 1988/89 година преминава в „Левски“. След това облича екипите на „Славия“, кипърския „Анортозис“, отново „Левски“ и „Спартак“ (Варна).

Николай Костов е водил като старши треньор „Левски“ в 11 мача през сезон 2011/2012 година, в които записва 9 победи и 2 загуби.

За последно специалистът бе начело на „Актобе“, а преди това е водил кипърските „Анортозис“, „Олимпиакос“ (Никозия) и „АЕК“ (Ларнака), арменския „Бананц“, руския „Тосно“, украинските „Металург“ (Донецк), „Таврия“, „Карпати“ (Лвов) и „Стал“, „Ботев“ (Пловдив) и казахстанския „Шахтьор “ (Караганда).

„ПФК Левски“ поздравява Николай Костов с празника и му пожелава здраве, много успехи, победи и щастливи мигове начело на любимия отбор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker