Първа лигаЦСКА-София

ЦСКА впечатлява с трансферни суми

Отборът на ЦСКА – София прави най-скъпата си селекция в историята на клуба. До сега „армейците“ са инвестирали над 3 млн. евро, а след завършека сумата с всички бъдещи бонуси ще е най-вероятно 4 млн.евро.

Най-скъпата покупка в лятната подготовка е Матиас Фаетон. Футболистът излиза между 1,7 и 2 млн. евро в зависимост от представянето му и клаузите в договора, според източници.
Втори в тази класация е Браян Кордоба, според информация от неговата родина, „армейците“ ще платят до 1.3 млн. евро.

profittips-the best football tips

Само за 100 000 долара е закупен левия бек Сайни Санянг. „Армейците“ ще трябва да платят трансферната сума и за бившия играч на Литекс Данило Асприля. Той е убедил ръководството на ЦСКА – София, след силния сезон който изигра в Израел.
В тима бяха привлечени още Марин Орлинов и Майкъл Естрада. Еквадорецът идва под наем от мексикански тим, но той също няма да бъде безплатен за ЦСКА – София. Единствен бившият вратар на Литекс е привлечен със свободен трансфер.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker