Извън БългарияФутболЦСКА-София

ЦСКА праща човек в Израел заради Асприля

„Червените“ постигнаха договорка с Бейтар (Йерусалим) за привличането на крилото, но в последствие тимът от Йерусалим реши да предоговори условията, твърдят местните медии в страната. В първоначалната договорка парите за Асприля щяха да бъдат изплатени на два транша, но израелците решиха, че ги искат наведнъж.

Заради тази промяна в ситуацията ЦСКА ще изпрати свой представител в Израел, за да уточнят нещата. Самият футболист има желание да играе на „Армията“, което допълнително улеснява нещата за „червените“.

profittips-the best football tips

Асприля беше вариант за тима на ЦСКА още през миналото лято като свободен агент, но тогава до трансфер не се стигна. Според информациите треньорът на тима Саша Илич е имал притеснения заради възрастта на футболиста.

Всякакви притеснения отпаднаха след като Асприля отбеляза 17 гола за 31 мача през сезон 2022/2023. Интересно е, че нито един от новите нападатели на ЦСКА към момента не е успявал да го направи.

Снимка: topsport.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker