ФутболЦСКА-София

Нов в ЦСКА има сериозни връзки с доскорошни футболисти на „червените“

Понякога във футбола се случват интересни съвпадения. Ново попълнение на ЦСКА се оказва тясно свързан с няколко футболисти на „червените“, сред които и двама бивши състезатели.

Мика Пинто е участвал на едно и също Световно първество през 2010 година с Тибо Вион. Двамата са участвали на първенството в Турция за младежи до 20 години, където победител е била Франция с Вион, който е имал по-различна роля при „петлите“ – централен нападател. Тогава новият ляв бранител на „армейците“ е защитавал цветовете на Португалия, но отпада на 1/8 финал от Гана.

profittips-the best football tips

Пинто е и съотборник в националния отбор на Люксембург с Енес Махмутович и именно от него е поискал съвет преди да премине в клуба. Изглежда, че доскорошният защитник на ЦСКА му е дал добри отзиви за тима от „Борисовата градина“.

Двамата и сега са на лагер с националния си тим, който е в една група с България в Лигата на нациите. Люксембург ще се срещне с „лъвовете“ в следващата пауза за национални отбори.

Съвпаденията не спират дотук. Пинто беше на крачка за втори път да стане съотборник с… Юрген Матей! Двамата са били заедно в Спарта Ротердам през пролетта на 2020-та година.

Мика Пинто има съпруга и син на две години, които ще живеят с него в София.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker