Първа лигаФутбол

Николай Костов няма да поеме Спартак Варна, вижте кой е новият треньор на „соколите“

Бившият треньор на Левски Николай Костов няма да поеме Спартак Варна. Новината бе потвърдена лично от специалиста, който говори пред „Дспорт“.

Прибирам се от чужбина и разбирам, че съм сред спряганите имена за нов старши треньор на Спартак Варна“, заяви Николай Костов.

„Мога да ви кажа, че нито са ме търсили оттам, нито съм влизал в преговори с тях, за да поема отбора след напускането на Александър Томаш. В някакъв момент започнаха да ми звънят фенове на Спартак, за да се интересуват дали аз ще съм новият треньор.

profittips-the best football tips

Чрез вас и категорично искам да кажа, че не е имало момент, в който да става въпрос да бъда начело на Спартак. Пожелавам успех на отбора, към този момент аз продължавам да си почивам“, категоричен бе Костов.

Днес Спартак Варна представя наследника на Александър Томаш. Кириакос Георгиу е новият старши треньор на „соколите“. Той бе представен от президента на клуба Павлин Николов на специална пресконференция.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker