ФутболЦСКА-София

Лъчо Танев: Предупредих ръководството на ЦСКА за Стипич

Футболният мениджър Лъчезар Танев даде интервю пред „Блиц“, в което говори за трансферния прозорец в Западна Европа и България. Той направи някои интересни разкрития за ЦСКА и по-конкретно за бившия треньор на тима Томислав Стипич.

„В личен разговор с ръководството на ЦСКА на 3 юни разбрах, че Томислав Стипич поема отбора. Казах на босовете да ми дадат едно денонощие, за да събера информация за Стипич.

Това, което се случи с него, не беше изненада за мен. Защото информацията ми за Стипич не беше положителна. Още тогава предупредих ръководните фактори в ЦСКА.

profittips-the best football tips

На следващия ден, 4 юни, Стипич беше официално обявен за треньор на ЦСКА. Вижте, в живота е необходимо да има доверие. Във футбола е същото. Ако няма доверие, нещата няма да се получат.

Нека не звучи самохвално, но аз 30 години съм в този бизнес. Мисля, че имам порядъчна репутация в Европа, а и не само. Мога до 48 часа да взема точна информация за почти всеки треньор и играч, защото хората ми имат доверие и ми казват истината.“

„Трансфери, като последните в ЦСКА в последната минута, са като ези и тура. Понякога уцелващ, но има и голям шанс да сгрешиш. Това са паниктрансфери. Времето те притиска. Да, дошъл е нов треньор. Видял е слаби позиции и бърза да запълни многото дупки в отбора, но рискът остава.

По моя информация, а тя е сигурна,прекалено много пари са платени на Ботев (Пловдив) за Джеймс Ето’о. Дано ме опровергае момчето с играта си. Това е типичен пример за паник-трансфер. Може да уцелиш, може и – не“, коментира трансферите при „червените“.

profittips-the best football tips

„Най-после му дойде редът. Радвам се, че е треньор на ЦСКА. Бил съм мениджър на Томаш, познавам го добре. Сериозен, амбициозен и вече е подготвен да води такива отбори като ЦСКА. Знаете ли как ще познаете дали един треньор работи добре. Важно е дали отборът му има стил. Вижда ли се стилът, значи е работено“, допълни Танев за новия треньор на ЦСКА Александър Томаш.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker