Първа лигаФутболЦСКА-София

Играч на ЦСКА изпитва болки в кръста

Един от основните футболисти на ЦСКА от началото на сезона Тибо Вион не взе участие в учебната игра с дубъла в събота. Причина за това са болки в кръста, които французинът изпитва в последните дни.

Травмата му обаче не е сериозна, а решението да не играе е било по-скоро превантивно. Вион ще бъде разположение в предстоящото гостуване на Локомотив София следващия понеделник.

profittips-the best football tips

Друг е въпросът дали ще започне като титуляр. Той ще се конкурира с Иван Турицов и новото попълнение Мика Пинто за позициите съответно отдясно и отляво на защитата. Спарингът в събота бе пропуснат и от крилото Иван Тасев заради лека контузия.

Интересно е дали юношата на Пирин щеше да играе за представителния тим или за дубъла. Той записа вече 5 мача във Втора лига от началото на сезона, но само две участия в елита с мъжкия състав.

От футболистите, които се готвеха под ръководството на Александър Томаш от понеделник до петък в Банско, петима играха за тима на Владо Манчев в събота: вратарят Боян Загорски, Лъчезар Иванов, Петко Панайотов, Mapк-Eмилиo Папазов и Радослав Живков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker