Първа лигаСлавия

Славия и Крумовград не успяха да се победят

Отборите на Славия и Крумовград завършиха наравно в приятелска среща играна в Банско. Още в самото начало на мача резултата беше открит от Крумовград, когато Серкан Юсеин центрира от ъглов удар и Бисер Бонев се разписа във вратата на „белите“.

След само половин час Тони Тасев взе топката от пртивника и с техничен удар от дистанция възстанови равенството в мача. След почивката наставникът на Славия Хосе Мария Бакеро направи доста промени в състава си.

profittips-the best football tips

В 57-ата минута „белите“ имаха шанс да поведат в резултата след силен изстрел на Иван Минчев, който се отби в напречната греда на вратата. Славия ще играе в четвъртък с румънския Университатя Крайова в 11:00 часа последната си приятелска среща по време на лагера в Банско. До момента „белите“ са записали две победи и едно равенство с контролните срещи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker