Първа лигаФутболЦСКА-София

Ново назначение в ЦСКА! „Червените“ ще проведат открита тренировка

Утрешната тренировка на представителния отбор на ЦСКА ще е открита за журналисти в първите си 15 минути. Заниманието ще се проведе на клубната база в Панчарево от 10:30 ч., като желаещите да  го отразят трябва да имат готовност да представят валидна журналистическа карта. Това ще е единственото открито занимание на тима на Александър Томаш до края на седмицата. В сряда предстоят двуразови занимания за „червените“.

Междувременно клубът обяви и, че Виктор Игнатов от днес заема длъжността пресаташе на ЦСКА. Игнатов е роден през 1978 г. в София, завършва Испанската гимназия и УНСС.

profittips-the best football tips

Стартира кариерата си като спортен журналист през 1996 г. във в-к “Меридиан Мач”. Бил е част от редакционните екипи на в-к “Стадион”, в-к “Топспорт”, “Тема Спорт”, където е заместник-главен редактор и в-к “Преса”, където завежда спортния отдел. Бил е кореспондент и е отразявал на живо Европейското първенство през 2012 г. и Световното първенство в Бразилия през 2014 г.

От 2018 до 2023 г. е работил като пресаташе на националните гарнитури в Българския футболен съюз, а последната длъжност, която е заемал, е мениджър Връзки с обществеността на “Български спортен тотализатор”.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker