Левски (София)Футбол

Играч на Левски ще тренира само два пъти преди мача с ЦСКА 1948

Централният защитник на Левски Кристиан Макун по всяка вероятност ще направи две тренировки с тима преди гостуването на ЦСКА 1948 в неделя. Причината е, че 24-годишният бранител е ангажиран с националния отбор на Венецуела в квалификациите за Световното първенство през 2026 година.

Футболистът на „сините“ игра при загубата на венецуелците от Боливия с 0:4, а в сряда сутринта му предстои двубой срещу Уругвай у дома. Това означава, че Макун се очаква да се завърне на „Герена“ най-рано в четвъртък, а в петък да може да проведе занимание със съотборниците си, което прави само два дни подготовка с тима.

profittips-the best football tips

Венецуелецът все още чака своя дебют със синята фланелка. За момента той не успява да застраши мястото в титулярния състав на тримата бранители Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров и Вендерсон Цунами.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker