Левски (София)Футбол

Станислав Генчев наложи ново правило на играчите си

Треньорът на Левски Станислав Генчев е въвел ново правило в съблекалнята на отбора. Наставникът е уведомил футболистите, че повече нямат право да тренират индивидуално и със специалисти, които не работят в клуба, съобщава Novsport.com.

Правилото влиза в сила веднага, а причината за това е травмата, която Асен Митков получи наскоро. Младежкият национал на България е с нова контузия, а от клуба установили, че халфът е опитал да навакса с подготовката, тренирайки самостоятелно.

profittips-the best football tips

Желанието на Генчев и неговия щаб е този процес да се случва контролирано и под негово наблюдение. Митков отпадна от състава на България за важните квалификации с Полша.

19-годишният халф има на сметката си едва три мача от началото на сезона, тъй като бе измъчван от травма след победата над Локомотив София с 6:1 в първия кръг. След това той взе участие в 4-тия и 5-тия кръг при победата над Крумовград с 3:0 и загубата от Лудогорец с 0:1.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker