ВИДЕОПърва лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА проведе интензивна тренировка, Томаш към футболист: Опитвай да говориш повече на български

ЦСКА проведе сутрешна тренировка на клубната база в Панчарево, предаде репортер на TribunaSofia.bg. „Червените“ стартираха с упражнения в фитнеса, след което започна същинската част от заниманието с топка в крака на един от терените.

Трима от футболистите на тима взеха участие на облекчен режим и не тренираха с основната група. Мика Пинто, Илиан Антонов и Сейни Санянг въртяха обиколки в първите минути на заниманието.

Националните състезатели на ЦСКА започнаха да се завръщат в състава. Именно Пинто се завърна от лагера на Люксембург.

profittips-the best football tips

Най-новите футболисти на „червените“ Илиан Илиев-младши, Джеймс Ето’о, Зюмюр Бютучи и Аарон Исека бяха част от групата, която тренираше интезивно в Панчарево.

Впечатление направи дисциплината, която Томаш въвежда в отбора. Новият треньор на ЦСКА бе изключително активен по време на упражненията в постоянна комуникация с щаба си и състезателите.

В един любопитен момент той се обърна към един от чуждестранните футболисти и му каза: „Опитвай да говориш повече на български“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker