ФутболЦСКА-София

Още една промяна! ЦСКА вече е с нов управителен съвет

По-рано днес Христо Стоичков обяви, че заради започването на работа във ФИФА е длъжен да прехвърли акциите си в клуба. От ЦСКА обявиха още една промяна, а именно – нов управителен съвет на тима. Повече подробности можете да научите от официалното съобщение на клуба:

„Легендата на ЦСКА Христо Стоичков ще се присъедини към елитния управленски екип на световния футбол като отговарящ за проектите на ФИФА в Източна Европа. Досега г-н Стоичков беше акционер в ЦСКА, но тъй като формално представлява конфликт на интереси да бъде собственик на футболен клуб и едновременно с това да заема пост във ФИФА, той прехвърли акциите си на мажоритарния собственик на ЦСКА.

profittips-the best football tips

С цел по-ефективно и прозрачно управление на ЦСКА, към фондацията – собственик на клуба, се учредява Управителен съвет в състав: Христо Стоичков, Данаил Илиев и Ангел Борисов. По този начин г-н Стоичков ще запази влиянието, тежестта и доверието си в ЦСКА.

Убедени сме, че опитът, авторитетът и любовта към футбола, които Христо Стоичков притежава, ще осигурят мощен импулс за развитието на любимата игра в източноевропейския регион, за България и ЦСКА. Сигурни сме в неговия успех и му пожелаваме здраве и постижения в новата мисия!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker