ТОПФутболЦСКА-София

Асприля пристигна в България

Потенциалното ново попълнение на ЦСКА Данило Асприля вече е в България. Причината обаче за това е, че колумбиецът е пристигна у нас с настоящия си клуб Бейтар Йерусалим, който ще проведе подготвителен лагер на базата на националния отбор в Бояна.

Трансферът му на „Армията“ все още не е завършен. Според информации в израелските медии колумбиецът е опитал да разтрогне договора си с носителя на купата на страната по взаимно съгласие, тъй като е обявил пред клубните босове, че не се чувства щастлив.

profittips-the best football tips

Те обаче научили за офертата на ЦСКА към него и вече не са склонни да го пуснат да си тръгне без пари. От Борисовата градина ще трябва да платят, за да привлекат бившия играч на Литекс.
В последните дни той тренираше отделно от основната група на Бейтар, като не беше ясно дали ще замине за лагера в София. В крайна сметка това се случи. Днес жълто-черните играят контрола с втородивизионния Бдин Видин, но Асприля няма да участва в нея.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker