Левски (София)Първа лигаФутбол

От Левски правят всичко по силите си да възстановят основен футболист

Медицинският eкип на Левски прави всичко възможно, за да възстанови Карлос Охене за двубоя с ЦСКА 1948, съобщава „dsport.bg“. 31-годишният ганаец пропусна заниманията на „сините“ по време на паузата за националните отбори, а през тази седмица също не поднови тренировки.

Полузащитникът е с проблеми в коляното, които се изостриха по време на двубоя със Спартак Варна и той трябваше да се подложи на процедури в последните дни. Халфът се превърна в основен играч за Станислав Генчев от началото на шампионата.

profittips-the best football tips

Той има на сметкaтa cu 7 мача като титуляр, в кoитo вкара гол и направи една асистенция. Отсъствието на Охене за мача с ЦСКА 1948 може да е още по-голям проблем, тъй като още един футболист на тази позиция е с травма.

Става въпрос за Асен Митков, който от началото на сезона играе рядко по медицински причини. Фаворит за титулярната позиция пред защитата в Бистрица е новото попълнение Клеман Икенна.

21-годишният нигериец има на сметката си 4 двубоя от старта на кампанията, но в тях той се появяваше от резервната скамейка.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker