Първа лигаФутбол

Ветеран в Първа лига с престижен пост в АБФ

Капитантът на Локомотив Пловдив и ветеран в Първа лига Димитър Илиев вече е вицепрезидент на Асоциацията на българските футболисти, чийто предводител е членът на Изпълкома Мила Христова. Вече в качеството си на вицешеф лидерът на „смърфовете“ награди призьорите в турнира за Купата на АБФ, който се проведе на стадион „Пловдив“

В състезанието участваха 8 отбора от Пловдив и региона, съставени от деца, родени след 01.01.2016 година. Във финалния двубой Тракия Пд не остави никакво съмнение в превъзходството си над съперника и разгроми Траките Скутаре със 7:2.

profittips-the best football tips

„Смърфовете“ продължават подготовката си за двубоя срещу Хебър на „Лаута“ в петък. Очаква се Любослав Пенев да направи някои промени в състава спрямо последния двубой, в който черно-белите стигнаха само до 1:1 с Локо София.

В паузата пък Локомотив загуби с 0:1 от Берое в контрола на „Лаута“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker