Левски (София)ФутболЦСКА-София

Кокала: Свинщина! Чорбата няма как да сглобят отбор

Бившият треньор на Левски Емил Велев – Кокала направи любопитен коментар пред „Bgderby“. Велев определи като „свинщина“ това което се случва в българския футбол през настоящия сезон.

„Нека започнем с националния отбор. Добра селекция от Илиан Илиев за футболисти.. Мисля, че това е максимума, с една забележка. Марин Петков трябва да е в първия отбор. много нестандартен играч, който може да помогне.

profittips-the best football tips

Задължени сме да станем първи в тази група. Вървим добре и ще е провал, ако не бъдем лидери. За Ефбет лига нещата са плачевни. Свинщина. Продължаваме да боксуваме.

Лудогорец отново ще е хегемон. Левски още не се е напаснал, няма да го бъде. Чорбата няма как да сглобят отбор и да ги бъде. Черно море ще е фактор отново в първенството. Ботев (Пд) и Локо (Пд) са слаба ракия.

ЦСКА 1948 даже не ги следя. Нямат шанс. За футбол се иска дупе, а в България сме джунгла. Всичко си върви по старому и няма как да постигнем резултати и да гоним европейците“ каза Кокала.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker