Първа лигаФутболЦСКА-София

Купър вече тренира с новите си съотборници в ЦСКА

Лиъм Купър проведе първа тренировка с новите си съотборници на базата в Панчарево, часове след като подписа договора си с 31-кратните шампиони. Бившият капитан на Лийдс беше приет изключително топло от тима и видимо му допадна обстановката в червения лагер, написаха от ЦСКА на официалния си сайт.

Заниманието бе кратко и тонизиращо, като за първи път подопечните на Александър Томаш се събраха в пълен състав след паузата за националните отбори. Последни към подготовката за двубоя с Локомотив София се при съединиха офанзивните футболисти Гудуин Коялипу и Матиас Фаетон.

profittips-the best football tips

Тренировката включваше упражнения с тoпкa и отиграване – на тактически ситуации, като преди това футболистите за кратко се подготвяха и във фитнес центъра на клубната база. Всички играчи на ЦСКА са в добро кондиционно състояние.

Купър не е играл от месец май и се очаква да не попадне в групата за мача с Локо Сфофия. Там ще бъдат останалите привлечени в последните дни: Мика Пинто, Джеймс Eтo’o, Илиан Илиев-младши, Зюмор Бютучи и Аарон Исека.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker