Извън БългарияФутболЦСКА-София

Жорди Кайседо говорил с акционер в ЦСКА

Бившият нападател на „червените“ Жорди Кайседо е провел видео разговор с един от акционерите на ЦСКА. Това стана ясно от скрийншот, публикуван от футболиста в Инстаграм профила му.

Става дума за новият председател на ОС на ЦСКА Христо Стоичков. Темата на разговора между двамата не е известна, но е твърде вероятно да няма общо с клуба.

profittips-the best football tips

„Камата“ работи за мексиканския телевизионен гигант TUDN, а в момента Кайседо е футболист на местният Тигрес. Доста вероятно е да става дума за интервю с Жорди Кайседо в качеството му на играч.

Нападателят прекара сезон и половина в родния гранд и преди да си тръгне по не особено ласкав начин отбеляза 32 гола в 65 мача. Името му се спряга като потенциално ново попълнение на тима на Лудогорец, така че не е изключено скоро отново да се появи в родината ни.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker