Извън БългарияФутболЦСКА-София

„Мини Купърът на Купър“ възхити английските медии

В Албиона заваляха коментари от страна на феновете и медиите заради представянето на Лиъм Купър. По-голямата част от тях бяха ласкави и изразяваха възхита от идеята на родния клуб.

Както знаете, ЦСКА представи Лиъм Купър по оригинален начин. За целта клубът използва червен „Мини Купър“, който служеше като заигравка с името на футболиста, а също така и с цвета на екипите, носени от „армейците“.

profittips-the best football tips

Видеото беше публикувано на сайта leedsunited.news, придружено от следното описание: „Вижте брилянтния начин, по който ЦСКА обяви пристигането на Купър.“ Коментарите на англичани по повод на представянето в социалните мрежи също не останаха по-назад.

Част от тях гласят: „Ето това е качество“, „Това е невероятно! Най-доброто представяне, което съм виждал. Всичко най-хубаво на капитана Лиъм Купър“, „Посрещането му в ЦСКА надминава значително изпращането, което Купър получи от Лийдс“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker