Първа лигаФутбол

След седем кръга в Първа лига: хвръкнаха „само“ четири треньорски глави

Новият сезон в Първа лига е още в разгара си. Макар да е честа практика в родния футбол треньори да губят работата си, за момента само четирима са се разделили с клуба си.

Първият беше треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев. До раздялата с него се стигна след срамното поражение в квалификациите на Шампионска лига с 2:7 от Карабах.

profittips-the best football tips

Само десет дни по-късно, и ЦСКА обяви, че ще се сбогува с Томислав Стипич. До разтрогването на договора се стигна, защото „червените“ регистрираха най-лошото начало в клубната си история – 1 победа и 4 загуби.

Следващата треньорска рокада беше свързана с тази на Стипич. ЦСКА плати откупната клауза на Александър Томаш и така той се раздели със Спартак Варна, за да пристигне в София.

Финалът към момента постави Тодор Янчев, който изненадващо се раздели с Ботев Враца и бе заменен от предшественика си в клуба Христо Янев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker