Други спортове

Карлос Насар алармира, че лицензът на федерацията виси

Напрежението между щангисти и президент на федерацията продължава. Пред „Господари на ефира“ Карлос Насар загатна, че федерацията може скоро да остане без лиценз заради неплатени дългове.

„Нещата се влошават, проблемите са същите, вече в по- големи размери, решение никакво. В отчаянието си да намерят някакво решение, те вземат все по-отчаяни и глупави решения, които рефлектират върху всички и в момента сме близо до дъното.

profittips-the best football tips

Лъжат, че имат решения, а само казват онова, което хората искат да чуят. Надяват се, може би покрай мен, че нещо ще се случи, но са доказали през годините, че не стават. Първата стъпка е да се махне сегашното ръководство и да се сформира ново.

Предстои да бъде взет лиценза заради сериозните задължения към държавата, които при Антон Коджабашев само ще растат. Това може да доведе до спиране на щангистите от състезания.

От декември не сме вземали пари от федерацията под формата на заплати. Министepcтвoнтo пoкaзa пoдкpeпa и направи целеви проекти парите да минават през клубовете и преди Париж ни преведоха 4 заплати, но не от федерацията“, заяви Насар.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker