ВИДЕОЛевски (София)Първа лигаТОПФутбол

Николай Митов похвали преотстъпените от Левски

Септември записа първа победа и първи точки през първенството след седем изиграни мача. Тимът, воден от Николай Митов, се наложи с 3:2 над Славия, а в основата на успеха бяха двамата преотстъпени футболисти от Левски – Борислав Рупанов, който вкара два гола, и новият капитан на тима Асен Чандъров. Треньорът на „виненочервените“ сподели, че вижда Чандъров като човекът, който да дърпа отбора напред.

„Вижте, Асен Чандъров започна много млад в Септември, пак при мен, бяхме в Б група, днес с играта си показа, че е лидер. И той го показа с играта си, и Рупанов. Асен трябва да дърпа отбора. Асен е в най-хубавата възраст – 25 години. Това говорихме вчера с него, че трябва да е лидер, казах му, че е време, сподели Митов.

profittips-the best football tips

„Аз съм реалист, ние трябваше да минем през това, беше неизбежно, сигурен бях, че ще е тежко. Очаквах да вземем точки в първите шест мача. Не може да правиш нов отбор, имаме много млади, които от В група, скачат директно в А. Заслужена победа, допускаме наивни голове и накрая можеха да ни изравнят. Имаме много работа.

„Вярвам, абсолютно, не може с толкова много нови да започнем по-добре. Аз вярвам, те вярват, но играем мач за мач. Днес пак допуснахме наивни, детски голове. Кел файда, като вкарваш, след като допускаш лесни голове“, категоричен бе наставникът.

„Виждам отборът в самите тренировки, че ставаме друг отбор- вече играем добре с топката, иска се време. Не правя за пръв път отбор от нулата. Имаме още много работа“.

„Добре, добре играта, имаме още какво да чистим. Всички играха много добре, хвърлиха много труд, доволен съм от смените, но гледаме напред. Ще се подготвим, още от днес започвам да мислим за тях. Готвим се, отиваме и ще видим, ние във всеки мач излизаме за победа“, каза той за предстоящия мач срещу Хебър.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker