Първа лигаСлавияФутбол

Венци Стефанов с лаконичен коментар за Златомир Загорчич

Венцеслав Стефанов коментира бъдещето на треньора на Славия Златомир Загорчич, който сподели, че предстои разговор с шефовете на стадион „Александър Шаламанов“ след загубата с 2:3 от Септември.

„Златомир Загорчич е достатъчно зрял човек и може сам да си взима решенията“, заяви лаконично Венци Стефанов пред „Дарик радио“.

„Всичко зависи от шефовете, те ще вземат решението“, бяха думите на Заги в отговор на въпрос за правилните решения в Славия.

profittips-the best football tips

„За мен това е нормално, щом нямаш резултати. Въпросът е за кой си мислите? Да оставям Славия, ще си говорим през тази седмица с шефовете и тръгвам. Щом феновете си казват, няма никакъв проблем… Чух това нещо, въпросът е за кого мислите, че са. Викат си хората, искат някаква промяна, обичат си Славия. Ако това съм аз, няма никакъв проблеми.

В това е въпросът, кой искат да си тръгне. Няма как да не обичам Славия. Девет години съм тук. Ако погледнем статистиката, Заги нищо не е направил, нали?

„Благодаря на феновете за поддръжка през целия мач. Нямам право да се сърдя на тях. Всеки мач са на стадиона, благодаря на феновете за подкрепата през цялото време, а сега ще видим какво ще се случи“, бяха думите на Златомир Загорчич, минути след края на срещата.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker