ФутболЦСКА-София

Мирчев: Няма време за експерименти и чакане

Помощникът на Александър Томаш Константин Мирчев даде интервю за „Арена спорт“. В него той заяви, че в ЦСКА ще се искат резултати по най-бързия начин.

„Чувстваме се наистина добре у дома си. Същевременно имаме голяма отговорност. Заредени сме с желание и амбиция. От самото начало си поставихме за цел да гледаме това, което предстои. Целим да поставим ЦСКА на мястото, на което трябва да бъде.

profittips-the best football tips

Няма време за експерименти и чакане. Искат се резултати по най-бързия начин. Отговорността е сериозна и ние не се плашим. Имаме способности да реализираме целта. Мога да обещая, че ЦСКА ще е различен от това, което беше през началото на сезона.

Наистина Александър Томаш е амбициозен и емоционален. От краткото време, в което работим в ЦСКА, виждам, че той е още по-амбициран и зареден с по-голяма страст и желание.

Искаме да покажем на футболистите, че ще играе този, който заслужава. Няма отписани футболисти. Най-важни са резултатите. Това се опитваме да втълпим на футболистите. ЦСКА ще излиза за победа във всеки мач, ще работим всеки ден. Ще се опитаме да изградим стил – ЦСКА да атакува, пресира и побеждава.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker