Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Генчев: Паузата дойде навреме, днес можехме да вкараме още

Станислав Генчев даде интервю след двубоя между тима му и ЦСКА 1948. Той отдаде нужното на играчите си и отчете, че след паузата за мачове на националните отбори има напредък.

„Изключително сме доволни от спечелените три точки. Много съм доволен от показаното през първото полувреме. Можехме да реализираме още повече голове. Получихме гол в много неприятен моменти това даде психологически тласък на съперника.

profittips-the best football tips

Успяхме да затворим мача с четвърти гол. Не съм доволен, че допуснахме два гола и създадохме две-три ситуации пред нашата врата, при които можехме да получим гол. През почивката, която имахме, наблегнахме много на играта ни в атака. Това даде резултат срещу отбор, в който не бе допуснал гол в последните три мача.

Паузата дойде точно навреме, защото имаше няколко неща, които трябваше да се отработят. Поздравления за футболистите! Ел Джемили не беше готов за мача“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker