Левски (София)Футбол

Стана ясна причината за отсъствието на Ел Джемили

Атакуващият футболист на Левски Джавад Ел Джемили е бил изваден от групата по решение на треньора Станислав Генчев. 22-годишният футболист не страда от контузия или вирусно заболяване, а лошата форма и отношението му по време на тренировките е коствало мястото в състава за гостуването вчера на ЦСКА 1948.

Испанецът с марокански корени не стартира добре съвместната си работа с новия наставник. Дори се смяташе, че може да се стигне до негова продажба, но това не се случи.

profittips-the best football tips

Наложи се мажоритарният собственик Наско Сираков да проведе разговор с него и да го заплаши с пращане в дубъла. Това подейства на Ел Джемили и той стартира отлично сезона с три гола в първите два кръга – 2 срещу Локо София и един срещу Ботев Враца.

Но преди паузата за националните отбори 22-годишният футболист отново изпадна в дупкa, а за кaпaк се представи много слабо и несериозно в контролата срещу врачани, което явно е преляло чашата. Сега испанецът ще трябва отново да печели доверието на Генчев, за да се върне в състава на „сините“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker