Локомотив (София)ФутболЦСКА-София

Ултраси на ЦСКА и босове на Локо играят на развален телефон

Днешната визита на Локо София бележи завръщането на феновете на ЦСКА на трибуните. Съвсем логично интересът към мача сред тях е много голям и те изкупиха отпуснатите им 1400 билета за гостуващия сектор.

По този повод организираните привърженици от „Сектор Г обявиха в събота сутрин: „Поради страхотния интерес към срещата искаме да уточним нещо наистина важно: билети и място ще има за всички. Призоваваме всеки, който има желание да подкpeпи ЦСКА, но няма билет, да заповяда в понеделник на място пред сектора за гости в „Надежда“, където ще може да го закупи.“

profittips-the best football tips

Няколко часа по-късно обаче домакините от Локомотив София им отговориха: „Във връзка с появилите се спекулации за възможна продажба на билети за гостуващия отбор на стадион „Локомотив“, ръководството на Локомотив София заявява категорично, че е отпуснало максимално позволената бройка билети за ЦСКА и те са вече изчерпани.

В никакъв случай няма да бъдат продавани билети за гостуващите привърженици в деня на мача“. Въпреки това съобщение обаче днес в „Надежда“ се очакват доста повече от 1400 фена на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker