Други спортовеФутбол

Драмата в щангите продължава! Коджабашев предложи Насар да отиде на полиграф

Разколът в БФВТ продължава. Опозицията, оглавявана от Стефан Ботев и подкрепяна от шампиона от Олимпиадата в Париж Карлос Насар, е събрала нужните подписи, за да свика извънредно събрание с цел сваляне на настоящия шеф на федерацията.

Междувременно босът Антон Коджабашев предизвика Карлос Насар да отиде на полиграф, за да докаже думите си. „Карлос Насар е талантливо и усмихнато момче с чувство отговорност и невероятни постижения. Добър спортист е и му пожелавам да е и добър човек.

profittips-the best football tips

Изрече много неистини по мой адрес и по адрес на БФВТ. Никой не му е искал 30% от спонсорските му договори. Ако той е доблестен, да отидем на полиграф и истината да излезе наяве. Ако някой му е искал, моментално ще го подведа под съдебна отговорност, защото това е рекет.

Готов съм да се състезавам за президентския пост наново, защото нямам какво да крия. Задълженията, които наследихме, не виждам как може да се платят. Откакто съм във федерацията, не е постъпила една стотинка“, заяви шефьт на БФВТ.

Снимка: Dnesplus.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker