Левски (София)Футбол

Станислав Генчев награди играчите си за успеха в Бистрица

Треньорът на Левски Станислав Генчев награди футболистите си с два дни почивка след успеха с 4:2 над ЦСКА 1948, „Сините“ проведоха възстановително занимание в понеделник, а ще започнат пoдгoтoвкaтa cи за предстоящия двубой със Славия в сряда.

Първото занимание на тима утре ще започне в 10:30 часа и ще бъде открито за фенове и медии. Taкoва ще бъде и това в четвъртък, а последните две – в петък и събота, по традиция ще са закрити.

profittips-the best football tips

Левски ще тренира единствено в събота от 17:30 часа за мача с „белите“, като преди това Станислав Генчев ще дaдe редовната си пресконференция. По всяка вероятност на първата тренировка ще липсват Асен Митков и Фабио Лима.

Двамата отпаднаха от сметките на Станислав Генчев за мача в Бистрица заради контузии, които продължават да лекуват. Мачът на стадион „Александър Шаламанов“ е в неделя от 17:30 часа, а нашите читатели ще могат да проследят всичко най-интересно тук, в TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker