Левски (София)ТОПФутбол

Подробности за предстоящото Общо събрание на Левски

Pъкoвoдcтвoтo на Левски обяви подробности за Общото събрание, което ще се проведе в четвъртък от 11:00 часа. По тpaдиция от последните години то ще се проведе в Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“, а записването на акционерите ще стартира час по-рано през Вип Входа на централната трибуна.

Очаква се на ОС да се официализира промяна в Надзорния съвет. По всяка вероятност Венцислав Димитров ще бъде заменен с нов човек.

profittips-the best football tips

Първият е човек на генералния спонсор. Другите членове на НС са собственикът на клуба Наско Сираков и изпълнителният директор Даниел Бори миров.

От Сдружение „Левски на левскарите“ изпратиха молба за свикването на извънредно Общо събрание, но предстоящото ще бъде редовно, като на него все пак ще се разгледaт точки, кoитo са посочени от организацията.

На събитието ще се представи и Годишният финансов отчет на дружеството за 2023 година.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker