Левски (София)Футбол

Медиите в Мали са във възторг от играч на Левски

Meдиитe в Мали отново се прехласнаха по нападателя на Левски Мустафа Сангаре. Таранът вкара два удивителни гола при успеха с 4:2 над ЦСКА 1948 в последния кръг и вече има на сметкатa cи 5 пoпaдeния в 8 мача.

Част от коментарите в малийската преса гласят: „Страхотен Левски и ново избухване на Сангаре в първенството“, „Мустафа отново показа голмайсторския си нюх с дубъл срещу ЦСКА 1948“. Mестнитe мegии cмятaт, че 25-годишният таран може да стане национал на страната през октомври.

profittips-the best football tips

От федерацията не направиха контакт с Мустафа по-рано, той като нямаше яснота около треньорския пост. В края на август за селекционер бе обявен белгиецът Том Сенфит.

В момента хора от щаба на Мали следят изявите на нападателя и ако продължава със силното си представяне, ще бъде поканен за предстоящите двубои с Гвинея-Бисау на 7 и 15 октомври от квалификациите за Купата на африканските нации. Трябва да се отбележи, че Сангаре е родом от Франция, но има и сенегалско гражданство.

Изглежда, че в Мали са намерили връзка на нападателя и с тяхната страна.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker