ФутболЦСКА-София

Карлос Насар: Новите в отбора знаят какво е ЦСКА

Олимпийският шампион по вдигане на тежести от игрите в Париж Карлос Насар говори пред „Фокус“ за любимия си тим ЦСКА. Шампионът коментира селекцията на отбора и какво очаква от тях и Александър Томаш.

„Както каза и Томаш това са хора с шампионски дух, дори да не са феноменални футболисти като големи имена във футбола, тези хора излизат и оставят сърцето си на терена, което влияе и на другите футболисти. Когато имаш един, който има единен шампионски дух в отбора, той може да превърне всички други в шампиони. Защото това нещо е заразно и за нас е много важно да имаме такива хора.

profittips-the best football tips

На нас не ни трябват хора талантливи, които не са готови да се борят и не са готови да дадат сърцето си и душата си, които в действителност не разбират какво е ЦСКА. А мисля, че тези момчета, които влизат много добре знаят какво правят, те обичат самият футбол и са едни истински шампиони, които ще се постараят да направят всичко възможно ЦСКА отново да е шампион“, заяви Насар.

Иначе снощи ЦСКА прекъсна негативната серия, като победи отбора на Локомотив София с 3:0 на стадиона в квартал „Надежда“.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker