ТОПФутболЦСКА-София

Вече има дата за дебюта на Лиъм Купър за ЦСКА

Най-новото попълнение на ЦСКА – шотландският централен защитник Лиъм Купър, ще запише официалния си дебют при домакинството на Берое.

Бившият лидер на Лийдс изгледа от трибуните победата над Локо София с 3:0, но не можа да попадне в групата на Александър Томаш, тъй като не бяха оформени документите му. През настоящата седмица той ще получи разрешение да
играе и ще се появи на терена още срещу Берое.

profittips-the best football tips

Идеята с привличането Купър е да се използват не само неговите спортно-технически качества, но и най-вече лидерският му характер и големият му опит. Очаква се той да оформи тандем в ядрото на ариергарда с национала на Косово Лумбард Делова, където тимът има проблеми, след като трима централни защитници бяха освободени през лятото.

Двубоят е в събота от 17:30 на стадиона в Благоевград, а нашите читатели ще могат да научат всичко най-интересно от сблъсъка по време на двубоя тук, в TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker