Левски (София)Футбол

Живко Миланов с важна задача в Левски

Помощник-треньорът Левски Живко Миланов ще се заеме с играта на тима в защита. Наставникът Станислав Генчев остана доволен от играта на „сините“ при успеха с 4:2 над ЦСКА 1948 в последния кръг, но имаше забележки към действията в защита в някои ситуации.

Преди допуснатите два гола в Бистрица столичани бяха инкасирали толкова в първите си седем двубоя от началото на сезона. Станислав Генчев не отправи критики към представянето на триото в отбрана – Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров и Цунами, а към цялостното представяне на тима в защита.

profittips-the best football tips

Желанието на наставника е отборът да допуска колкото се може по-малко положения пред Матей Маркович. По време на паузата в шампионата треньорът заяви, че е наблегнал предимно на работата в нападение. След мача в неделя, той призна, че съперникът е получил голям брой възможности пред вратата на „сините“.

Сега Живко Миланов ще се захване с подобряването на действията в отбрана.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker