ТОПФутболЦСКА-София

Джеймс Ето’о: Щастлив съм в ЦСКА, искам да станем шампиони

Новото попълнение на ЦСКА Джеймс Ето’о сподели пред „Мач Телеграф“, че е щастлив в ЦСКА и след като получил предложението от „армейците“ не е имал никакви колебания за това дали да приеме офертата.

– Джеймс, как се чувстваш като футболист на ЦСКА?

– Наистина съм щастлив да съм тук. Чувствам се великолепно. Съотборниците ми помагат да се интегрирам по най-добрия начин и мога да кажа, че първите ми впечатления от всички в ЦСКА са превъзходни.

profittips-the best football tips

– Бързо ли се стигна до сделката между теб и клуба?

– Трябва да призная, че до мача на Ботев с ЦСКА наскоро нямах никаква идея за интерес от страна на клуба към мен. Събитията се развиха много бързо, буквално за няколко дни. ЦСКА е голям клуб и за мен е изключителна чест да нося червената фланелка.

– Имаше ли колебание в това да преминеш от Ботев Пд в ЦСКА?

– ЦСКА е много голям клуб, съставът е пълен с качествени футболисти, така че нямах никакви колебания. Зареден съм с огромна амбиция да успея тук. Разбира се, благодарен съм на Ботев за всичко, което направиха за мен.

– Започна ли да свикваш със съотборниците и треньорите?

– Всички в отбора ме приеха много добре. Честно да ви кажа, чувствам се все едно съм тук от една година. Адаптацията протича много гладко и бързо, за което още веднъж искам да благодаря на треньорите и съотборниците ми.

profittips-the best football tips

– Какво искаш да постигнеш с ЦСКА?

– Имам големи цели. Искам да съм шампион, искаме да се опитаме да влезем в Шампионската лига. В клуб като ЦСКА няма как да имаш други амбиции, просто е невъзможно. Знаем колко много хора ни подкрепят и какви са мечтите им.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker