Първа лигаФутболЦСКА-София

Преместиха мач на Пирин Благоевград заради ЦСКА – Берое

Спортно-техническата комисия към БФС премести домакинския мач от Втора Лига на Пирин Благоевград заради провеждането на футболната среща от деветия кръг на Първа лига между ЦСКА и Берое на 21.09 на стадион „Христо Ботев“.

Двубоят от десетия кръг на „орлетата“ и Локомотив Горна Оряховица ще се изиграе на 23.09 от 18:30 часа. Благоевградчани са лидер в класирането с актив от 23 точки, като футболистите на Иво Тренчев имат 7 победи и 2 равенства при голова разлика 18:5.

profittips-the best football tips

„Искам да благодаря на ръководството на Пирин и в частност на Бойко Величков. През седмицата, в която бяхме в Банско, аз и Косьо Мирчев слязохме до Благоевград и огледахме базата. Те направиха доста компромиси към нас и аз съм задължен да благодаря от името на ЦСКА“, сподели старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш в понеделник след мача с Локомотив София.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker