СлавияФутбол

Столът на Загорчич се клати, поставен му е ултиматум

Ситуацията в тима на Славия не е никак добра. От известно време насам напрежението е видно и за страничния наблюдател след като треньорът Златомир Загорчич и президентът на клуба Венцислав Стефанов започнаха да си говорят с помощта на медиите.

Поражението от новака Септември допълнително е усложнило ситуацията, твърди „Мач Телеграф“. Поради малкото време и тежката програма Златомир Загорчич остава на работа, но му е поставен ултиматум: при нови две загуби той ще загуби поста си.

profittips-the best football tips

Проблемите не се изчерпват със загубата от Септември. Някои играчи са недоволни и твърдят, че тренировките са кратки, заради което не можели да поддържат оптимална форма. Синът на Небойша Йеленкович пък е контузен и липсата му допълнително влияе на играта на клуба.

Забелязва се и, че сърбинът не дава много шансове на младите футболисти – с изключение на трима останалите са със статут на резерви, а един от тях дори още няма дебютен двубой за тима от „Овча Купел“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker