Първа лигаСлавияФутбол

Загорчич: Резултатите са абсолютно заслужени, надявам се да излъжем Левски

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич нямаше как да не бъде разочарован, след като тимът му загуби с 0:1 от Лудогорец в отложен мач от българското първенство.

„Резултати са абсолютно заслужени. Ние се опитахме да направим нещо в днешния мач. Това са футболистите, с които разполагаме и им благодаря за всичко, което направиха през цялото време. Предстои ни тежък мач и се надявам да излъжем Левски и да спечелим точки.

Много трудно положение. Гледаме напред и вярваме в това, което правим“, сподели предводителят на „белите“ минути след края на мача на стадион „Александър Шаламанов“.

profittips-the best football tips

„Имаме по-силен противник. Всички сме наясно с какви футболисти разполага Лудогорец, това е положението“, отговори той на какво се дължи невъзможността да се стигне до гол.

„Няма да е скоро, може би още 2-3 седмици, ако всичко с контузиите е наред. След това контузените ще трябва да се подготвят физически“, сподели Загорчич за контузените футболисти в състава.

„Ще видим, той е на проби, ще трябва да преценим“, каза още той за каращия проби Жордан Семедо Варела.

„Аз бях и преди начело, и сега съм начело, ще съм и на следващия мач, не знам какво търсите с такива въпроси. Това ли е най-интересно? Лошите неща или футболът. Затова живеем в такъв свят“, завърши треньорът на Славия Златомир Загорчич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker