Левски (София)Футбол

Уелтън: Преродих се от пепелта

Бразилското крило на Левски Уелтън Фелипе публикува в социалните мрежи снимка от язовира в Правец, който се намира до хотела където са настанени „сините“.

Към снимката 25-годишният футболист написа „Преродих се от пепелта и съм готов да победя. Няма толкова високо място за тези, които са готови да летят“.

profittips-the best football tips

През изминалата кампания той бе един от основните футболисти в състава. Уелтън изигра 42 двубоя във всички турнири, в които реализира 8 гола.
След победата над Марица Пловдив в контролата с 3:1, тимът получи почивка следобед и част от тима реши да кара водно колело. Бразилците Уелтън, Рикардиньо, Цунами и Роналдо, запечатаха момента на атракциона. Квартетът игра срещу втородивизионния тим, като последният се отчете с едно попадение, а нападателят се разписа при успеха с 2:1 над Пирин Благоевград.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker