Левски (София)

Мило Борисов разкри каква сума плаща за Левски за една година

Новият член на надзорния съвет на Левски Мило Борисов бе част от пресконференцията на Левски след общото събрание на „сините“.

„Мисля, че съм го показал в последните години. Левски е бил, е и ще бъде кауза и занапред към мен. Не, Левски няма задължения към спонсора. Нашият ангажимент към клуба бе ревизиран преди няколко месеца. В момента плащаме около 680 хиляди лева на месец. Общата сума на годишна база наближава 8 милиона“, разкри Борисов. 

profittips-the best football tips

„Надзорният съвет няма управленски функции, а да контролира и да наблюдава процесите. Управителният съвет управлява клуба. През изтеклите години не съм имал отношение в управлението на клуба. Консултантският договор бе с цел да се съдейства на клуба по различни въпроси – финансови, бизнес и други“, заяви той.

„Аз през всичките тези две години съм работил и съм помагал на клуба и считам, че мога още много да дам на Левски. Като част от Надзорния съвет на Левски мога да помогна не с компания, а персонално. Натрупал съм опит в чужбина, а клубът е на такъв етап, в който мога да съм му полезен в качеството на бизнесмена Мило Борисов“, каза още той. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker