Левски (София)

Председателят на Сдружението: Това е моделът на бащицата, криеха се зад Сираков

Председателят на сдружението „Левски на левскарите“ Димитър Костадинов говори пред медиите след Общото събрание. Той беше критичен към ръководството на клуба от „Герена“:

„Нашата теза се доказа, а именно, че Левски е собственост на външна за клуба компания със собственик Мило Борисов. Неслучайно Станимир Стоилов го заяви в дългата си пресконференция, преди да си тръгне, и все още има левскари, които не са разбрали защо Мъри напусна. Именно заради посочените от него скрити собственици и поставени ръководители.

profittips-the best football tips

Продуктът от работата на Стоилов и неговия екип беше разпродаден. В касата на клуба влязоха огромни средства и сега тези, които в момента управляват клуба, казват, че е стабилен, печели. Всички се радваме на победи и съответно могат да излязат на преден план. Преди това бяха доста по-предпазливи и се криеха зад фигурата на Наско Сираков, за да видят накъде ще тръгнат нещата.

Имаше такива на ОС, кoитo може би на г-н Йовов не са му се харесали в нашите изказвания. Ще продължаваме да застъпваме тезата, че Левски се управлява от хора, които са спуснати от центрове извън „Герена“. Ние се противопоставяме на това. За нас това е моделът Бащица в най-извратения му вид – скрит Бащица. Сега той започна да се осветлява“, заяви Костадинов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker