ФутболЦСКА-София

Греда! Дебютът на Купър се отлага

ЦСКА все още не е картотекирал звездното си попълнение Лиъм Купър. На този етап неговото участие в утрешния двубой с Берое в Благоевград е поставено под сериозна въпросителна.

До вчера в България не бяха пристигнали документите от английската футболна асоциация, нужни, за да бъде регистриран шотландецът в БФС. В ЦСКА се надяваха това да се случи снощи или тази сутрин.

profittips-the best football tips

В противен случай 33-годишният защитник ще изгледа втори пореден мач на тима от трибуните. Припомняме, че той остана впечатлен от атмосферата при победата с 3:0 над Локо София в „Надежда“.

Яснота дали Купър ще бъде в групата за Берое ще внесе треньорът Александър Томаш на днешната си пресконференция, насрочена за 11:00 часа. Утрешният сблъсък на „Христо Ботев“ в Благоевград пък започва в 17:30 часа.

Според запознати половината от пуснатите в продажба над 5000 билета за фенове на ЦСКА вече са изкупени.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker